HET PLAN

Grenzend aan het metrostation Pijnacker Zuid komt het prachtige inclusieve woongebied WijCK.

Over WijCK

WijCK bestaat uit circa 330 woningen verdeeld over vier woonblokken. Het woningaanbod is voornamelijk gericht op het betaalbare segment; circa 40% komt in het sociale segment, 37% in het middensegment, en 23% in het hogere segment.

In samenwerking met:
ZUS (Zones Urbanes Sensibles), WE Architecten, Studio Komma, MEESVISSER, Tenderboost, Bouwinvest, Kwirkey, Continental Car Parks, Merosch, Nieman, Eneco, Proloog en Street-art Frankey

Ontmoeten

Het is een plek waar bewoners elkaar ontmoeten in de groene binnentuinen met een rijke beplanting. De variatie, setbacks, doorkijkjes met overal zicht op groen en subtiele kleurverschillen binnen een ton-sur-ton kleurenpalet resulteren in een intieme, gevarieerde woonwereld. Loop de deur uit om een rondje te joggen via de hardlooproute, of breng een bezoek aan de multicourt, dé ontmoetingsplek voor jongeren.

Ontmoeten
Wil je op de hoogte blijven? AANMELDEN

Het centrale plein is een dynamische, stedelijke omgeving met speelelementen, bomen, terras én uitzicht op het multicourt en de WijCKmus. Met de reuring op het plein en de activiteiten op het multicourt zijn er altijd ogen op straat.